Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου (privacy policy) ιστοτόπου ellinismos1922.gr

Ο δικτυακός τόπος ellinismos1922.gr παρέχει πρόσβαση στους επισκέπτες  σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Ο ellinismos1922.gr δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα του να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Η ιστοσελίδα ellinismos1922.gr διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του.

Οι επισκέπτες του ellinismos1922.gr διατηρούν ένα περιορισμένο και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για οποιαδήποτε σελίδα του ellinismos1922.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφόσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει το ellinismos1922.gr, με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναφορά ή παραπομπή μέσω δεσμών (links) προς άλλους χώρους διαδικτύου παρέχεται για τη διευκόλυνση του χρήστη. Ο ellinismos1922.gr δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Ο ellinismos1922.gr σας πληροφορεί ότι δεν λαμβάνονται προσωπικά δεδομένα από την ιστοσελίδα ellinismos1922.gr. Ο ellinismos1922.gr δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει κατ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα ellinismos1922.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες της καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου ellinismos1922.gr προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.